Intensiivinen rubiininpunainen väri purppuran sävyillä. Aromit mustaherukoista, luumuista, kanelista. Samettinen maku, nestemäinen mustaherukka- ja mansikkahillo, jota korostaa hyvin paahdetun tammitynnyrin vanilja.
Brändi: Purcarului
Seljan kukat kerätään luonnonvaraisista kasvustoista touko-kesäkuussa, minkä jälkeen ne valitaan vieraista esineistä ja kuivataan puulämmitteisessä uunissa optimaalisessa lämpötilassa. Ne varastoidaan säännöllisesti.
Lisätietoja:
liubcominternational@gmail.com
+37379166405
Akasiankukat kerätään luonnon kasvustosta huhtikuussa-toukokuussa, minkä jälkeen ne valitaan vieraista esineistä ja lehdistä, ja ne kuivataan puulämmitteisessä uunissa optimaalisessa lämpötilassa +35, +40 C. Ne varastoidaan säännöllisesti.
Lisätietoja:
liubcominternational@gmail.com
+37379166405